nagellak kinderen

De beste kerstcadeaus voor 5-jarigen

De donkere winterse dagen zijn alweer aangebroken, dus wordt het tijd om na te denken over de kerstcadeaus van 2022. Wat geef je een kind van vijf jaar als kerstcadeaus? Ter inspiratie hebben we een mooie top-4 beste kerstcadeaus voor 5-jarigen voor je opgesteld.

Top-4 kerstcadeaus voor kind van 5 jaar

Kinderen van 5 jaar beginnen op deze leeftijd hun emoties te beheersen. Ze zijn beter in staat om problemen en conflicten te verwerken. Met dit in gedachten presenteren we je het volgende assortiment cadeau-ideeën, zodat je ook een idee krijgt van waar kinderen tegenwoordig mee bezig zijn en wat ze leuk vinden. Of je nu cadeautjes koopt voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of tijdens Black Friday, onze top-4 is een lijst die in leven blijft.

1. Kindernagellak voor meisjes

Is jouw kindje een echte diva? Dan is een kindernagellak set een schot in de roos als je op zoek bent naar de beste kerstcadeaus voor 5-jarigen. Kindernagellak heeft een andere samenstelling dan nagellak voor volwassenen. Kinderen bijten nog wel eens op hun nagels, en als er nagellak op zit willen ze deze er ook wel eens ‘afsnoepen’. Daarom is kindernagellak vrij van schadelijke stoffen als ftalaat en parabenen. En bovendien afwasbaar met lauwwarm water en zeep. Verkrijgbaar in diverse mooie kleuren die bij iedere kerstoutfit past.

2. Lekker badderen met een bruisbal

Kinderen van 5 jaar vinden het magisch om in bad te gaan met een bruisbal of -tablet. Bruisballen zijn niet enkel magisch, ze spatten langzaam uiteen waardoor er natuurlijke oliën de nog kwetsbare huid van je kindje verzorgen. De kinder bruisballen van EP line voorkomen bovendien jeuk en uitgedroogde huid na een bad-sessie. Doordat de bruistabletten geen harde schuimmiddelen als SLS/SLES bevatten, zijn ze ook geschikt voor kinderen met een droge huid of eczeem. De heerlijk geurende schuimlaag zorgt verder voor heel veel fun in de badkamer.

3. Kinderparfum voor meisjes en jongens

We blijven nog even in de verzorgingsproducten voor kinderen. Want na een ontspannende badsessie mag een kinderparfum ook niet ontbreken in onze top-5 beste kerstcadeaus voor 5-jarigen. De kinder eau de toilette is geheel alcoholvrij en daarom zeer geschikt voor gebruik op de zachte kinderhuidjes. Kinderen willen namelijk ook lekker ruiken, net als hun papa en mama. Favoriet onder de kids zijn de parfums van hun striphelden als Minnie en Micky Mouse of Spiderman. De geschenkverpakking zijn om door een ringetje te halen en daarom zeer geschikt als kerstcadeau.

4. Kinderleesboek

Samen met je kindje een kinderleesboek lezen voor het slapen gaan. Dit versterkt niet alleen de band tussen ouder en kind, een boek voorlezen is ook nog eens een zeer goede manier om de taalontwikkeling te stimuleren. Als ouder kan je daarom niet vroeg genoeg starten met voorlezen uit de leukste, gekste en spannendste kinderboeken. Hoe lang je voorleest is per kind anders, je merkt vanzelf wanneer hun aandacht verslapt. Bij jonge kinderen is het overigens verstandig om te kiezen voor korte verhalen. Met de kinderboekentip sluiten wij onze lijst beste kerstcadeaus voor 5-jarigen af. SEO title: Beste kerstcadeaus voor 5-jarigen | Digikids.be Meta description: Top 4 beste kerstcadeaus voor 5-jarigen. Koop de kinder cadeaus nu alvast in tijdens de Black Friday dagen en profiteer van flinke kortingen.

Comments are closed.