Deze pareltjes van speelgoed zijn het ideale verjaardagscadeau voor jouw kind!

Het is altijd weer een heikel punt: de verjaardag van je kind begint langzamerhand steeds dichterbij te komen. Aan jou de lastige taak een geschikt geschenk te vinden voor je allerliefste kind. Je wil een origineel cadeau, dat niet volledig is uitgekauwd en waar je kind al heel veel mee heeft gespeeld op de buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Anders is het geen nieuw iets meer, en is de kans groot dat je kind al snel is uitgekeken op zijn of haar grote cadeau. Dat is niet wat je wil als je hiervoor een smak geld hebt uitgegeven. Gelukkig staan hieronder diverse tips voor een origineel cadeau waar je kindje ongetwijfeld een heel leuke tijd mee zal hebben. Dus, zit jij met je handen in het haar omdat jij niet weet wat je voor je kindje moet kopen? Raadpleeg de lijst hieronder en met dat cadeau komt het helemaal goed!

Stoepkrijt: haal de kunstenaar bij jouw kind naar boven

De meeste kindjes vinden verf een fantastisch cadeau. Lekker vingerverven zodat alles een enorme kliederboel wordt, veel kinderen vinden het helemaal geweldig. Jij vindt het als ouder waarschijnlijk wat minder leuk dat alles vies en vuil is. Jij moet namelijk alles weer opruimen en schoonmaken, terwijl je kindje lekker kan slapen of zich kan bezighouden met een ander spelletje. Jij zal dus niet zo snel geneigd zijn om de verf uit de kast te pakken zodat jouw kindje lekker kan knutselen en schilderen. Een andere manier om jouw kindje lekker zijn of haar gang te laten gang, is door stoepkrijt aan te schaffen. Hij of zij kan buiten dan lekker tekenen en de mooiste creaties op de stoeptegels maken. Op deze manier wordt het minder snel vies, en je kan het poeder dat loskomt gemakkelijk van je kleren afvegen. Tevens is het fijn dat jouw kindje lekker buiten speelt, in plaats van dat hij of zij de hele tijd thuis, binnen, achter een schermpje zit. Een topcadeau!

Een interactie wereldbol: leer alles over de wereld

Een nieuw land of een nieuwe vakantiebestemming, kinderen vinden het geweldig om lekker rond te dartelen op plekken waar ze nog nooit eerder zijn geweest. Een vakantie is wellicht een te groot cadeau om te geven aan een zes-jarige, maar je kan natuurlijk wel inspelen op deze reispassie van je kind. Een interactieve wereldbol is een fenomenaal cadeau, omdat je kindje kan fantaseren over andere landen en steden, en dit tegelijkertijd ook voor zich zien. De wereldbol bevat meer dan 5 uur aan beeldmateriaal. Je kind kan de vlaggen leren van alle landen, en ook de flora en fauna bekijken waar elk land bekend om staat. Vergroot de algemene kennis van je kind door zo’n gave wereldbol!

Comments are closed.

Wellicht vindt je dit ook leuk