Zorg ervoor dat de ogen van jouw kindje gaan sprankelen dankzij deze cadeaus!

Wat is het toch altijd moeilijk, het bedenken van een creatief en origineel geschenk voor je kind. Vooral rond de leeftijd van 6 jaar is dit een hele opgave, aangezien ze dan goed weten wat ze wel en niet willen hebben en dat eigen willetje vertaalt zich soms in flink wat kabaal in speelgoedwinkels. Dat is allesbehalve prettig, dus je wilt niet de plank misslaan met een stom cadeau. Gelukkig staan hieronder een aantal tips voor heel gave cadeaus, zodat het hartje van jouw kindje sneller gaat kloppen wanneer hij of zij het cadeaupapier eraf ratst!

Bordspel Stef Stuntpiloot

Dit bordspel is enorm grappig en geschikt voor de hele familie. Je kind zal enorm veel lol beleven met dit spannende spel, maar ook volwassenen zullen flink zenuwachtig worden door dit hilarische bordspel! Je zal ongetwijfeld de slappe lach krijgen tijdens dit spel. Tevens kan je dit spel als volwassene ook lenen voor een borrelavond met andere ouders: het spel kan ook heel goed als drankspel fungeren.

Een trampoline

Het staat buiten kijf dat kinderen veel te veel doorbrengen achter een scherm: een laptop, telefoon of televisie. Dit is echt bijzonder slecht voor hun ontwikkeling en gezondheid, dus dat moet anders. Je moet je kind daarom naar buiten sturen zodat het zijn of haar energie lekker kwijt kan buiten door lekker heen en weer te gaan rennen. Na een tijdje gaat dit wel vervelen, het is dus leuk om je kind een cadeau te geven dat ook voor buiten is. Wat dacht je van een trampoline? Dit is enorm goed voor je gezondheid, aangezien je veel calorieën verbrandt en lekker veel beweegt. Jouw kind zal je eeuwig dankbaar zijn met zo’n gaaf speelgoed als verjaardagscadeau! Je kan trouwens ervoor kiezen om een net om de trampoline te plaatsen zodat het wat veiliger is. Als je hier geen zin in hebt, kan je de trampoline ook ingraven: op deze manier kan je ook niet meer van de trampoline afvallen, aangezien de grond en de trampoline nu op gelijke hoogte zijn.

Een hut bouwen

Op het internet kan je nu een soort bouwpakketten kopen waarin allemaal benodigdheden zitten waar je een enorme hut mee kan bouwen. Hutten zijn voor zesjarigen echt iets bijzonders, het is een soort van veilige haven waarin ze zich kunnen afsluiten van alle prikkels in de wereld. In het pakket zitten leuke kussentjes, een groot tentdoek en ook nog wasknijpers en andere plakkers waarmee het doek goed kan worden opgehangen, zodat het niet binnen no time naar beneden keldert. Dit cadeau staat garant voor maandenlang speelplezier!

Comments are closed.

Wellicht vindt je dit ook leuk